Bent u al in beeld?
0 slides available for this slider.Error in slider type!

'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa'

'Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.'Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.'

Bruidsreportage
meer informatie

Evenement
meer informatie

Newborn/kids
meer informatie

 

 

 

Die eerste weken. Dat hele speciale, prille, kwetsbare. De zachte donshaartjes. De totale overgave van je newborn die ongestoord zijn of haar knietjes optrekt en heerlijk en prachtig in slaap valt, waar dan ook, wanneer dan ook. Precies dat wil ik vastleggen. Wat is er nu mooier dan dit niet alleen in je geheugen, maar ook in je handen vast te kunnen blijven houden. Een paar weken later is je kleintje al 'groot'!

Hoe gaat het in zijn werk? We plannen een datum tussen de vijfde en tiende dag na de geboorte wanneer ik bij je thuis kom fotograferen. Ik neem ruim de tijd, zodat je kleine uk zich volledig kan ontspannen. Dit biedt uiteraard voldoende mogelijkheid voor voeding, verschonen en wat hij of zij ook wenst. Ik gebruik liefst alleen daglicht, dus fotografeer graag in een ruime, lichte kamer en/of vlakbij een raam. Belangrijk is ook dat de kamer warm genoeg is zodat de baby in een rompertje en ook bloot op de foto kan. Op verzoek neem ik een electrisch kacheltje mee. Ik houd er uiteraard rekening mee als hij of zij zich nog niet goed warm kan houden.

Centraal in de fotoshoot staat de prachtige weergave en vereeuwiging van dit speciale moment in het leven van jullie wonder. Voor de aankleding en accessoires maak ik dan ook liefst enkel gebruik van items die waarde hebben voor jullie. Een speciaal dekentje of knuffeltje, een zelf gehaakt mutsje. Alles waar je met je kleintje nog veel meer herinneringen mee zal creëren.

Vaak is de handigste dag voor de fotoshoot de dag voor de kraamhulp vertrekt. Dan heb je nog wat extra handjes in huis en ben je zelf vaak al een heel stuk aangesterkt. Maak alvast een voorlopige afspraak tijdens je zwangerschap. Komt je voorspelling uit, dan ontvang je gratis een luxe lederen album van 11 x 11 cm met 12 foto's!
Geboortekaartjes met foto

Ik maak foto's van je buik in mijn fotostudio of fotografeer je baby bij je thuis. Met de mooiste foto('s) ontwerp ik het foto-geboortekaartje, eventueel in twee versies. Online kun je het kaartje bekijken, maar ook andere foto's uit de fotoshoot. Voor de geboorte zijn er twee correctierondes voor het ontwerp en de teksten. Na de geboorte ontvang je opnieuw een digitale proef voor de laatste aanpassingen, waarna het kaartje naar de drukker gaat.

Er is geen afbeelding of de categorie in gedepubliceerd of niet toegankelijk 

En (n)u?

 

Heeft u interesse,

vragen, opmerkingen?

 

Neem contact op met

Hanneke Speekenbrink

info@bentualinbeeld.nl

06 14 63 95 95