logo

 

previous arrow
next arrow
Slider

Bruiloft fotografie

Deze onvergetelijke dag... wil je jaren later nog steeds herbeleven elke keer dat je je trouwboek open doet... 

We beginnen met een kennismaking. Want laat ik eerlijk zijn; ik ben erbij op zo'n bijzondere dag, bij zoveel heel persoonlijke momenten... Het is zo belangrijk dat jullie je prettig voelen bij mij, zodat je die dag ook echt kunt ontspannen (voor zover mogelijk) en ik jullie kan fotograferen zoals jullie écht zijn. 


We bespreken vooraf jullie wensen en het verloop van de dag, liefst op de locatie waar de bruiloft en/of fotoshoot zal zijn. Ik kan wat voorbeeldalbums meenemen en in de loop van de tijd houden we contact als jullie vragen of wijzigingen hebben. Na de bruiloft plaats ik de mooiste foto's ik in een digitale omgeving, waar je ze kunt bekijken en eventueel bestellen als afdruk of op digitaal. 

Kosten
De fotografische verslaglegging op jullie trouwdag van de voorbereidingen, het trouwen en het aansnijden van de bruidstaart kost € 900. Inclusief fotoshoot op dezelfde dag. In totaal ben ik vijf uur aanwezig. Langer kan natuurlijk ook, extra uren komen dan op € 70 per uur. Ik reken reiskosten à € 0,35 per kilometer. Jullie krijgen ongeveer 100 bewerkte foto's digitaal. Binnen een paar weken ontvangen jullie alvast twee mini-fotomapjes en voor € 60 extra ook een klein wit of zwart luxe fotoalbum.

Gaat jullie voorkeur uit naar een fotoalbum waarin ik de digitale foto's sfeervol verwerk? Het fotoalbum maak ik met digitale foto's die worden afgedrukt op een boek dat volledig bestaat uit professioneel fotopapier. Zodat je straks in je handen een bijzonder uniek boek hebt, waarmee jullie samen het gevoel van die dag keer op keer kunnen herbeleven. Albums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kwaliteiten. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen en/of maak een afspraak om enkele voorbeeldalbums in te kijken. Ik kan je ook informeren over de verschillende kleinere albums, bijvoorbeeld als kado voor de ceremoniemeester, de getuigen, voor jullie kinderen of trotse ouders.

kosten fotografie bruiloft

€ 900 voor 5 uur fotografie
€ 70 per extra uur fotografie
€ 0,35 per km reiskosten
Informeer naar de verschillende fotoalbums

 

En (n)u?

Heeft u interesse,

vragen, opmerkingen?

 

Neem contact op met

Hanneke Speekenbrink

info@bentualinbeeld.nl

06 14 63 95 95