logo

 

previous arrow
next arrow
Slider

Kinderfotografie

Een kind heeft wel duizend gezichten. Speels, ondeugend, grappig, boos,... Ze veranderen zo snel, dat het heerlijk is foto's terug te kijken waar je écht je kind(eren) in herkent. Waar je zelfs jaren later nog het geluid bij kunt 'horen'...

Kosten

Fotoshoot van ongeveer een uur op locatie (excl reiskosten) van een tot vier personen: € 100. Inclusief een foto afgedrukt op formaat 20x20 of 20x30cm, twee afdrukken van 13x13 of 13x19cm en een mini-fotomapje. Bij meer dan vier personen komt er voor elke persoon extra € 20 bij. De kosten voor digitale foto's (origineel formaat) zijn € 70 per 35 foto's.  

Tips
Wat past bij jou/je kind(eren)? Dat wil ik graag in de foto vastleggen. Ook de kleding; wat hebben jullie (kids) graag aan? Als je samen op de foto gaat is het wel fijn de kleding rustig te houden en eventueel een beetje op elkaar af te stemmen. Neem voor kleine kinderen iets vertrouwds mee. Een knuffeltje, doek, boek. Het maakt niet uit. Iets van thuis waar ze zich prettig bij voelen. Dat is ook nog eens leuk voor de foto!

kosten fotografie kinderen

fotoshoot vanaf € 100 incl enkele afdrukken en mini foto-mapje
fotoprijzen.pdf

 

En (n)u?

Heeft u interesse,

vragen, opmerkingen?

 

Neem contact op met

Hanneke Speekenbrink

info@bentualinbeeld.nl

06 14 63 95 95