logo

 

previous arrow
next arrow
Slider

Newborn fotografie

Die eerste weken. Dat hele speciale, prille, kwetsbare. De zachte donshaartjes. De totale overgave van je newborn die ongestoord zijn of haar knietjes optrekt en heerlijk en prachtig in slaap valt, waar dan ook, wanneer dan ook. Precies dat wil ik vastleggen. Wat is er nu mooier dan dit niet alleen in je geheugen, maar ook in je handen vast te kunnen blijven houden. Een paar weken later is je kleintje al 'groot'!

Hoe gaat het in zijn werk? We plannen een datum tussen de vijfde en tiende dag na de geboorte wanneer ik bij je thuis kom fotograferen. Ik neem ruim de tijd, zodat je kleine uk zich volledig kan ontspannen. Dit biedt uiteraard voldoende mogelijkheid voor voeding, verschonen en wat hij of zij ook wenst. Ik gebruik liefst alleen daglicht, dus fotografeer graag in een ruime, lichte kamer en/of vlakbij een raam. Belangrijk is ook dat de kamer warm genoeg is zodat de baby in een rompertje en ook bloot op de foto kan. Op verzoek neem ik een electrisch kacheltje mee. Ik houd er uiteraard rekening mee als hij of zij zich nog niet goed warm kan houden.


Centraal in de fotoshoot staat de prachtige weergave en vereeuwiging van dit speciale moment in het leven van jullie wonder. Voor de aankleding en accessoires maak ik dan ook liefst enkel gebruik van items die waarde hebben voor jullie. Een speciaal dekentje of knuffeltje, een zelf gehaakt mutsje. Alles waar je met je kleintje nog veel meer herinneringen mee zal creëren.

Vaak is de handigste dag voor de fotoshoot de dag voor de kraamhulp vertrekt. Dan heb je nog wat extra handjes in huis en ben je zelf vaak al een heel stuk aangesterkt. Maak alvast een voorlopige afspraak tijdens je zwangerschap. Komt je voorspelling uit, dan ontvang je gratis een luxe album van 11 x 11 cm met 12 foto's! 

Kosten
Fotoshoot van een uur of twee bij je thuis in een warme, ruime en vooral lichte kamer: €150. De kosten voor digitale foto's (origineel formaat) zijn € 70 per 35 foto's. Buiten Oosterhout reken ik reiskosten à € 0,35 per kilometer. Een fotoshoot is altijd inclusief een mini-fotomapje.

Fotoshoot buik en baby € 40 korting
Plan je een zwangershoot (à € 95) in combinatie met een fotoshoot van je baby of newborn, dan ontvang je een korting van € 40 op het totaalbedrag. Zwanger op de foto? Je buik is het mooist rond de 34/35 weken. Wil je ook je blote buik op de foto? Dan raad ik je aan al onderweg naar de fotoshoot losse kleding te dragen, om strepen op je buik te voorkomen.

kosten fotografie newborn

fotoshoot € 150 
incl mini foto-mapje

fotoprijzen.pdf

 

En (n)u?

Heeft u interesse,

vragen, opmerkingen?

 

Neem contact op met

Hanneke Speekenbrink

info@bentualinbeeld.nl

06 14 63 95 95